Mercedes G-Class 2018 ne oferă o idee despre interiorul său modern

,
1.58K 0

Cu mai puțin de un an înainte de lansare, noul Mercedes G-Class 2018 își arată interiorul modern în premieră, prin intermediul unei noi filmări realizate de spionul amator Walko.

Cea mai mare modificare pare panoul instrumental dublu / configurația sistemului multimedia, văzută în premieră la S-Class și infiltrată acum în întreaga gamă Mercedes. Ne așteptăm ca noul G-Class să ofere și opțiunea unui head-up display, în premieră pe parcursul existenței sale.

Cea de-a doua noutate pare să se concentreze asupra noului volan, inspirat din nou de la mai elegantele limuzine din gama Mercedes, care prezintă acum un design în trei spițe în locul celui cu patru spițe din vechea configurație.

Dacă există un lucru pe care noul Mercedes G-Class 2018 este hotărât să îl păstreze este mânerul amplaat pe bord, un detaliu de modă veche ce subliniază veleitățile de off-road ale vehiculului care a pus de unul singur bazele segmentului 4×4.

Cu materiale mai ușoare cum ar fi aluminiul, noul G-Class va fi supus unei diete pentru a scăpa de 200 de kilograme. Pentru mai mult spațiu în habitaclu, noul G-Class va primi o lățime mai mare: cei zece centimetri în plus vor duce lățimea SUV-ului la 1,97 metri. În afara ecartamentului mai mare, viitorul model G-Class primește și direcție electromecanică și suspensie independentă.

2018-mercedes-g-class-interior

La capitolul motorizare, viitorul G-Class vine cu motoare diesel și pe benzină de trei litre, cu șase cilindri în linie, programate să-și facă debutul în noua gamă E-Class, puterea maximă ajungând la 360 CP. Modele de top vor fi propulsate de noua unitate V8 biturbo de 4,0 litri.

Comentati?

Your email address will not be published.