Un Sprinter flower power plin de prăjituri

Mercedes-Benz Sprinter
,
1.77K 0

Cel mai bun sau deloc. Este sloganul Mercedes-Benz. Și se aplică și în cazul unui magazin de prăjituri, care își pun produsele delicioase și colorate la vânzare în utilitare roz Mercedes-Benz Sprinter.

Un Mercedes-Benz Sprinter plin de prăjituri. Cine ar fi crezut? Așa a decis Gina “Gigi” Butler – fondatoarea unui business de prăjituri din Statele Unite, să-și exindă afacerea ei flower power. A solicitat o utilitară Sprinter personalizată, cu instalație sanitară la interior, astfel încât oricine se poate spăla după o zi întreagă în care a vândut dulciuri. A cerut de asemenea, și un frigider spațios, o vitrină și o fereastră prin care să poată oferi ceea ce îi cer clienții. Și totul s-a realizat conform planului.

Sprinter full of cupcakes

Un Sprinter bun de atacat. E plin de prăjituri!

 

Gina Butler spune că prăjiturile sunt ca și copiii ei, așa că trebuie să-i trimită în siguranță în lume. Îmi place să cred că vând fericire în fiecare zi”, spune ea cu zâmbetul ei de prăjitură dulce. Și a ale cel mai bun mijloc de transport pentru “bebelușii” ei de zahăr.

„Cupcake-urile noastre sunt forte fragile. Când le luăm la drum, se balansează, se răsucesc. Dar când le încărcăm în utilitara Sprinter, le livrăm în stare perfectă, pentru că Sprinter-ul se mișcă atât de ușor!”, spune mama din bucătărie, care le-a dat copiilor săi nume ca “Magia de la miezul nopții” sau “Drumuri grele”. Ei bine, nu există drumuri grele pentru Sprinter-ul roz plin de prăjituri.

 

Grab a bite of Mercedes-Benz before you're set to drive.

Gusta o prăjitură înainte să te urci la volan

Franșiza Gigi Cupcakes are 100 de magazine în 23 de state din America. Magazinul vinde și cu ajutorul a 10 utilitare roz Mercedes-Benz Sprinter și intenționează să mai achiziționeze câteva. Afacerea este înfloritoare, indiferent de locație: nunți, aniversări, parcuri, plajă sau picnicuri în familie, toți vor să aibă la evenimentele lor de familie, un pic de culoare dulce și un diesel roz.

Deci ce alegi? Un desert sau o tură cu Sprinter-ul roz? Mai bine decizi după ce vezi acest video:

 

Comentati?

Your email address will not be published.