Viitorul începe azi – Mercedes-Benz promovează noul E-Class

,
1.46K 0

Suntem pregătiți pentru ce urmează? Dacă nu, nici nu mai avem timp să ne pregătim, pentru că a sosit deja! Noul E-Class de la Mercedes-Benz, cu funcție de rulare autonomă face un pas uriaș către o lume în care erorile umane nu vor mai provoca accidente. Reclamele la cea mai inteligentă limuzină sunt gata de difuzare, iar mașina va ajunge în showroom-uri pe 9 aprilie.

Mercedes-Benz prezină două clipuri pentru a-și promova cea mai nouă și cea mai inteligentă limuzină, E-Class. Filmele denumite “The Journey” (“Călătoria”) și “The Future” (“Viitorul”) aduc pe micile ecrane design-ul sensual și elegant al limuzinei alături de “creierul” său genial, care îi ajută pe pasageri să se simtă în siguranță chiar și atunci când șoferul ia mâinile de pe volan și privirea de pe șosea.

“The Journey” vorbește despre prima mașină care integra funcția de rulare autonomă. Totul a început acum 30 de ani, pe 1 octombrie 1986, când Daimler-Benz a lansat proiectul Eureka PROMOTHEUS. Mai mulți producători auto din Europa, producători de electronice, institute și universități au fost implicate în derularea acestui proiect.

https://www.youtube.com/watch?v=9NTozjZG59Y

La acea vreme, era, probabil, cel mai ambițios, dar și cel mai costisitor program de dezvoltare în domeniul rulării autonome, costurile sale fiind estimate la 749 de milioane de euro în banii din zilele noastre.

Erau însă abia primii pași către automobilele autonome. Era abia începutul “Călătoriei”.

“Nu a fost mereu ușor”, povestește vocea din clip în timp ce imaginile arată o limuzină zgâriind un parapet în timpul testelor. “Dar nu am renunțat niciodată. Este un vis pe care merită să încercăm să-l îndeplinim.”

Cel de-al doilea film din cadrul campaniei, “The future”, începe cu o întrebare retorică: “Este lumea pregătită pentru un automobil care nu are nevoie de șofer? Este pregătită sau nu, mașina a sosit! Vă prezentăm E-Class 2017 de la Mercedes-Benz, un concept care deja a devenit realitate.”

Reclama TV a fost deja difuzată în Germania și va ajunge în curând la televiziunile din lumea întreagă.

https://www.youtube.com/watch?v=kwsLsS7_XkY

Campania include și o aplicație dezvoltată în colaborare cu Amazon. Site-urile Amazon din Germania, Franța, Marea Britanie și Japonia are acum o pagină dedicată noului E-Class, dîndu-le clienților ocazia să experimenteze limuzina business. Apăsînd butonul “Book test drive”, potențialii clienți pot programa un test drive.

Comentati?

Your email address will not be published.