Un Mercedes-Benz G-Class scoate din zăpadă un utilaj de deszăpezire

,
1.5K 0

Jumătate din planetă este acoperită de zăpadă, iar previziunile meteo ne avertizează în privința unor căderi masive de zăpadă chiar și pe teritoriul țării noastre. Autoritățile îi sfâtuiesc pe cei care plănuiesc să plece la drum să își amâne planurile sau, cel puțin, să aibă mașinile echipate corespunzător.

Îndrăznim să mai facem o sugestie care s-ar putea dovedi salvatoare în condiții de iarnă: ca să nu mai fie luate prin surprindere de ninsori în ianuarie, autoritățile ar putea achiziționa câteva Mercedes-uri G-Class. Se pare că se descurcă mai bine ca utilajele de deszăpezire.

O filmare care arată cum un Mercedes G-Class tractează un camion cu plug pentru deszăpezire a devenit virală pe internet. S-a întâmplat în Bosnia și Herțegovina, acolo unde a nins câteva zile la rând, ca în mare parte din sud-estul Europei. Conceput ca vehicul militar, SUV-ul devenit premium la ora actuală derapează la început pe drumul acoperit de gheață și zăpadă. Dar în cele din urmă, reușește să scoată camionul din încurcătură.

Cei care au fost de față când G-ul de la Mercedes și-a arătat mușchii pe zăpadă și au filmat imaginile memorabile, se aud chiuind de bucurie atunci când SUV-ul își duce misiunea la bun sfârșit. A fost nevoie de un singur minut și de sistemul de tracțiune integrală 4Matic.

Și Mercedes-AMG GLS 63 4Matic a arătat că are forța unui culturist. Urmăriți imaginile aici: Atotputernicul Mercedes-AMG GLS 63 4Matic tractează un camion!

Comentati?

Your email address will not be published.