Treci la nivelul următor – cel mai recent video cu Mercedes C-Class Coupe

,
2.55K 0

Jucătorul profesionist de golf Rickie Fowler urcă la volanul noului Mercedes-Benz C-Class Coupe. Campionul din 2015 încearcă să-și ducă stilul de joc la nivelul următor și să găsească motivație dincolo de toate titlurile și trofeele deja câștigate.

Stabilindu-și propriul itinerariu, jucînd după propriile reguli, Rickie Fowler aduce stil și fler pe terenul de golf. Jucătorul care este imaginea brand-ului Mercedes-Benz nu face asta pentru a ajunge pe prima pagina a ziarelor și nici pentru a impresiona, ci pentru că așa este construit. Stilat și atletic, noul C-Class Coupe integrează atitudinea sportivului, depășind orice așteptări.

https://www.youtube.com/watch?v=WVvaAgD4rdg

Și primește o mână de ajutor de la Colecția Mercedes-Benz. Ediția 2016 include nu mai puțin de 16 produse de înaltă calitate. Acestea sunt disponibile la partenerii Mercedes-Benz.

Geanta de golf de 2,2 kilograme poate căra toate obiectele de care au nevoie jucătorii pe terenul de golf. Geanta, care rămâne în poziție verticală, include și o pelerină de ploaie și oferă patru compartimente pentru crose, dar și buzunare care se închid cu fermoar. Suportul retractabil asigură acces facil.

Colecția BOSS Green de la Hugo Boss oferă, printre altele, o linie de tricouri polo colorate în nuanțe de turcoaz, bleumarin/verde sau alb/bleumarin.

Printre cele mai bine vândute produse se află setul de golf de 16 piese. Acesta include un prosop, trei mingi de golf, dar și zece teuri. Mingea “Tour Preferred XTM” este mingea oficială a jucătorilor profesioniști.

 

Comentati?

Your email address will not be published.