Susie Wolff, imaginea Mercedes-Benz, rămâne fără permis

,
1.31K 0

A fost odată pilot și a rămas pilot. Susie Wolff, care este în prezent imaginea companiei Mercedes-Benz, a rămas fără permis, după ce a fost surprinsă rulând cu 56 km/h într-o zonă în care limita de viteză era de 50. Permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de șase luni, dar interdicția de a conduce a intrat în vigoare abia începând de vinerea trecută, după ce apelul i-a fost respins.

Susie Wolff a contestat decizia în instanță, dar apelul său a fost respins de magistrați. “Nu sunt o vitezomană, îmi păstrez viteza pentru circuit”, le-a spus ea juraților, dar cuvintele ei nu i-au impresionat. Doamna Wolff a cerut anularea pedepsei, pentru că aceasta îi afectează serios activitățile caritabile în care este implicată, și anume încurajarea fetelor de a participa la sporturile cu motor.

”Este o situație extrem de jenantă pentru mine, sunt un pilot profesionist și, faptul că am fost surprinsă depășind limita de viteză și faptul că permisul mi-a fost suspendat îmi vor afecta serios reputația”, a explicat aceasta, spunându-le autorităților că este un model pentru mii de fete care fac parte din campania ei “Dare To Be Different” (“Îndrăznește să fii diferit”) și nu ar vrea să le dezmăgească.

Apelul ei a fost respins, ea a fost amendată cu 500 de lire sterline (aproximativ 576 de euro), i s-a ordonat să plătească 345 de lire sterline (aproximativ 398 de euro) reprezentând valoarea cheltuielilor de judecată și o taxă suplimentară de 15 lire (17 euro), după ce judecătorul a decis că acest eveniment va fi o lecție pentru toată lumea, indiferent de statut.

Susie Wolff s-a retras din sporturile cu motor în 2015, după ce a activat ca pilot în DTM și ca pilot de teste în Formula 1, pentru echipa Williams. După retragere, Susie s-a alăturat echipei de comentatori de la Channel 4, dar a renunțat și la noul job. Susie este acum însărcinată, iar primul copil al ei și al lui Toto Wolff va veni pe lume luna viitoare.

Comentati?

Your email address will not be published.