Se zvonește apariția unui SUV Maybach super luxos. De această dată, oficial

,
1.4K 0

SUV-ul Maybach este unul dintre subiectele care tot revin periodic. Acum, Ola Källenius, membru în Consiliul de Administrație de la Mercedes, a reaprins flacăra, readucând în prim plan ideea unui SUV Maybach.

Într-un interviu pentru Top Gear, Källenius a oferit indicii clare în privința unui SUV super luxos, care ar purta titulatura Mercedes-Maybach. “Am putea construi un SUV? Nu l-aș scoate din cărți. Nu îl văd construit pe actuala platformă, așa că dacă l-am face, ar trebui să aibă la bază platforma de generație viitoare” explică acesta.

Ultima parte a declarației sale scoate în evidență un detaliu interesant. Mai avem de așteptat probabil cel puțin vreo 2-3 ani apariția viitorului SUV Mercedes-Maybach, pentru că GLS a fost supus de curând unei operațiuni facelift majore și nu va primi o nouă generație mai devreme de 2018.

Avînd în vedere distanța dintre premiera actualului S-Class și cea a omologului său Mercedes-Maybach, am putea considera drept sigur faptul că SUV-ul Maybach nu va ajunge, de fapt, în showroom-urile Mercedes înainte de finele deceniului.

SUV-ul Maybach va fi poziționat ca un rival direct pentru deja prezentatul Bentley Bentayga și pentru primul SUV de la Rolls-Royce, servind cerințelor de pe piețe ca Asia și Orientul Mijlociu, acolo unde SUV-urile sunt încă prețuite pentru statura lor impunătoare și pentru spațiul generos oferit.

Comentati?

Your email address will not be published.