Scapă de dinozauri la bordul unui Unimog – Museum Monday, episodul 1, sezonul II

,
1.31K 0

Exact așa cum v-am prevenit, episodul 1 al sezonului 2 din seria Museum Monday (Lunea la muzeu) a apărut pe net chiar… luni, sub titlul “Despre filme și dinozauri”. Paznicul de noapte de la Muzeul Mercedes-Benz, Uke, aduce în prim plan câteva mașini care au jucat roluri principale pe marile ecrane. Haideți să le vedem!

“Personajul din spatele meu este aproape la fel de cunoscut ca mine”, spune Uke, arătînd spre un Mercedes-Benz ML 320, fabricat în 1997. Evident, nu este vorba despre orice ML, ci despre SUV-ul care și-a făcut apariția în “The Lost World: Jurassic Park”. Un motor V6 care dezvolta 218 CP și o viteză maximă de 112 km/h (cu siguranță, un pic mai rapid ca dinozaurii) i-au ajutat pe pasageri să scape de pericole în producția hollywoodiană.

https://www.youtube.com/watch?v=zObQ9t14RrI

Apoi, ne îndreptăm atenția către un Mercedes-Benz Unimog U 400 cu 218 CP, care și-a făcut apariția în filmul 3D “Jurassic World”, care a rulat anul trecut în cinematografe. Acest T-Rex din 2013, cu anvelope uriașe, are nevoie de simpla apăsare a unui buton pentru a putea controla presiunea în cauciucurui. Este – spune Uke – mașina perfectă pentru a scăpa de zombi, pirați și dinozauri. Dumneavoastră ați văzut zombie și pirați în “Jurassic World”? Cred că noi am ratat acel moment.

Uke vrea să lase și el ceva în urmă, ceva care să reziste de-a lungul timpului, așa cum au făcut inventatorii automobilului sau creatorii filmului. Și a venit cu ideea unui U130. Ce este un U130? V-am dezvăluit deja prea multe informații despre noul episod, de acum, sunteți pe cont propriu! Vă invităm să vizionați primul episod al sezonului 2 din seria “Museum Monday”.

Comentati?

Your email address will not be published.