Prințul deșertului. Mercedes-Benz G500 4×4² vs Toyota Land Cruiser vs Nissan Patrol

,
3.16K 0

Prințul deșertului a fost încoronat în urma unei curse nebune! Mercedes-Benz G500 4×4², Toyota Land Cruiser și Nissan Patrol s-au aliniat la start pe nisip.

Pe tărâmul celor scandalos de bogați, Emiratele Arabe Unite, orice este posibil. Chiar și o cursă pe dunele de nisip. Când vine vorba de încordat mușchii în desert, veritabile legende în Emirate, Toyota Land Cruiser și Nissan Patrol, alături de intrusul german Mercedes-Benz G500 4×4² sunt puncte de referință.

Cele trei forțe ale naturii s-au aliniat la startul pe nisip. Fiecare dintre cele trei ascunde câte un motor  V8 și deține putere suficientă încât să defrișeze o întreagă pădure tropicală. Poate să pară o luptă inegală, dar Land Cruiser și Patrol sunt curajoșii care i-au aruncat mănușa Mercedes-ului. Habar nu aveau însă ce îi așteaptă.

La 2.996 de kilograme, la 45 de centimetri de sol și cu o înălțime de 2,25 metri, Mercedes-Benz G500 4×4² se uită de sus la Patrol și Land Cruiser: este cu 45 de centimetri mai înalt. Se laudă și cu o putere fabuloasă de 420 CP și cu un cuplu uluitor de 610 Nm.

Care dintre cei trei rivali va trece primul linia de sosire imaginară din deșertul arab? Iată un indiciu: Mercedes-ul este o veritabilă mitralieră! Forța și viteza cu care urcă pe dunele de nisip îl face pe cel de la volan să chiuie de bucurie.

Fanii Mercedes îndrăznesc să sugereze acum o altfel de întrecere: o cursă pe circuitul de Formula 1 Yas Marina. Pe cine ați paria?

Comentati?

Your email address will not be published.