Mercedes anunță apariția funcției de navigație prin intermediul ceasului Apple

,
1.23K 0

Mercedes-Benz a anunțat prima compatibilitate din industrie între unul dintre cele mai tari gadget-uri de pe piață, ceasul Apple, și sistemul de navigație al mașinilor lor.

Integrarea completă a funcționalității înseamnă că proprietarii de Mercedes-Benz pot folosi acum aplicația MB Companion pentru a fi ghidați către destinație direct de pe ceasul lor sau de pe iPhone pentru o experiență totală “din ușă-n ușă”. Indicațiile pentru a ajunge la mașină, primite prin intermediul ceasului Apple, indicații referitoare la itinerariul de parcurs primite prin intermediul sistemului de navigare și din nou, indicații pentru a ajunge pe jos de la mașină la destinația finală, oferite tot prin intermediul ceasului Apple, sunt acum și ele posibile.

Ceasul inteligent Apple poate comunica acum direct cu sistemul COMAND Online de la Mercedes, destinația selectată de șofer prin intermediul ceasului fiind transmisă sistemului de infotainment, odată ce acesta pornește vehiculul. Șoferul primește apoi indicații referitoare la parcursul către destinația aleasă, toate fiind sigure, fără ca acestea să-i distragă atenția și fiind oferite de sistemul de navigație Mercedes-Benz. Atunci când șoferul parchează și părăsește vehiculul, ceasul Apple îi oferă indicații în privința drumului pe care trebuie să-l parcurgă pe jos până la destinația finală, acest lucru transformînd ceasul în ghidul perfect pentru “Last Mile Navigation”.

MercedesAppleWatch-02-2

Noile modele Mercedes-Benz C-Class și S-Class echipate cu sistemul COMAND Online vor putea lucra cu aplicația MB Companion începînd din toamna acestui an. Alte modele vor urma în curând. Până atunci, aplicația MB Companion le va permite șoferilor și să afle, prin intermediul ceasului Apple, informații referitoare la vehicul, cum ar fi nivelul de combustibil, autonomia, codul de mentenanță și kilomerajul.

Comentati?

Your email address will not be published.