Shakira își parchează Mercedes-ul “Whenever, Wherever”

,
2.05K 0

Celebra Shakira vrea ce e mai bun sau deloc. Logodnicul ei Pique i-a dăruit un Mercedes-Benz SLK în februarie 2012, de ziua ei. De atunci, și-a lăsat SL-ul (foto sus) în garaj, iar SLK-ul de la Pique a devenit mașina ei preferată.

2 februarie este o zi specială atât pentru Shakira, cât și pentru fundașul Barcelonei, Pique. Este ziua de naștere a amândurora. Iar acum, mai au o aniversare importantă de sărbătorit în aceeași zi: Mercedes-ul lor SLK a fost livrat chiar pe 2 februarie.

Pique a plătit 62 000 de dolari pentru SLK-ul similar cu cel din fotografia de mai jos. Dar este limpede ca apele Mediteranei că zâmbetul logodnicei nu are preț.

Shakira SLK

Sursă foto: Bornrich.com

Shakira și Pique sunt născuți exact în aceeași zi, dar la distanță de 10 ani. Ea este jumătatea mai în vârstă a cuplului. Și poate credeți că este și mai experimentată când vine vorba de mașini. Dar se pare că habar nu are să parcheze și are nevoie de ajutorul iubitului fotbalist și cu SLK-ul, și cu SL-ul pe care îl conducea înainte.

Și a fi unul dintre cei mai bine plătiți artiști din industria muzicală, Shakira își permite să aibă gusturi când vine vorba de proprietăți. Deține o casă în Star Island, La Colorada, și o colecție impresionantă de mașini Mercedes.

Înainte de a primi SLK-ul de la Pique, Shakira conducea un bolid impresionant, Mercedes-Benz SL600. Iar celebra blondă a avut parte de super confort, pentru că SL-ul ei are scaunele îmbrăcate în Alcantara și piele, finisaje din lemn și control al climei pe patru zone.

Impresionanta ei colecție de mașini include și un SL550, echipat cu un motor V8 de 5.5 litri, care atinge o viteză maximă de 250 km/h.

Shakira poate avea parte de o senzație veritabilă de concert dacă dă “play” pieselor ei în mașina cu tetiere reglabile în 12 poziții, care încorporează și un sistem audio Harman/Kardon cu 10 difuzoare.

SL550

Sursă foto: Bornrich.com

Și când vrea să se simtă la înălțime, Shakira își poate conduce monstrul GLK. SUV-ul este echipat cu un motor V6 de 3.5 litri, cu 268 CP. Toată această putere este controlată prin intermediul unei transmisii automate cu 7 trepte. Shakira adoră imaginea solidă și toate facilitățile tehnologice, dar apreciază și confortul călătoriei cu GLK-ul.

Suntem convinși că Shakira este o șoferiță extraordinară. Dar trebuie să învețe să parcheze odată pentru totdeauna. Îi urăm baftă lui Pique!

Comentati?

Your email address will not be published.