Mai roz de atât nu se poate. O cântăreață cu G-Class roz

,
3.87K 0

Cântăreață, model și actriță de origine camerunez-nigeriană, Dencia își arată cu mândrie noul ei Mercedes-Benz G-Class. Dar stați puțin, că n-am ajuns la partea cea mai interesantă. SUV-ul ei este roz!

Dencia arată cu mândrie fotografiile pătrățosului ei G-Class roz și se și amuză: “Chiar și mașinile mele fac operații estetice”, spune cea care este cunoscută ca fiind o combinație între Lady Gaga și Nicki Minaj, dar și pentru că și-ar fi modificat diferite părți ale chipului și corpului.

Expertă în decolorarea pielii are un garaj ca de păpușă Barbie. Mercedes-ul G-Class model 2015 nu este singura ei mașină roz. Artista extravagantă mai are și un Range Rover roz din 2014.

G-Class roz

A plătit puțin peste 115 000 de dolari pe G-Class-ul care a fost, inițial, negru. Acum l-a decolorat – de data aceasta nu a folosit creme speciale pentru decolorare – pentru a-l face o nuanță aprinsă de roz. Dencia și-a cumpărat un G-Class la scurt timp după ce a fost implicată într-un accident. Este o șoferiță tare neatentă. A declarat anchetatorilor cum că ar fi căzut pe gânduri, a pierdut controlul mașinii și s-a ciocnit cu un obstacol.

G-Class roz 3

Dencia are un trecut agitat. La 16 ani, a aflat că părinții ei îi sunt, de fapt, bunici, iar sora mai mare este nimeni alta decât propria mamă. La 13 ani, suferise deja două operații la gât și o intervenție la nas.Dencia-car G-Class roz

În 2008, s-a mutat la Hollywood, s-a calificat în modă, iar în 2011 a început înregistrările pentru primul său album. Este celebră pentru hit-urile “Beri Beri” și “Super Girl”. Dar pe cât de faimoasă, pe atât de controversată. După ce câteva vedete afro-americane au acuzat-o că promovează produse pentru albirea pielii, Dencia a contraatacat spunînd că atât cântăreața născută în Barbados Rihanna, iubita Americii Beyonce și câștigătoarea premiului Oscar Lupita Nyong’o și-au decolorat deja pielea. Ei bine, indiferent de culoarea lor inițială, slavă Domnului că aceea din prezent nu este roz!

Credeați că acest G-Class este singurul Mercedes roz? Vă înșelați! Click aici ca să vedeți și alte modele cât se poate de… roz!

Comentati?

Your email address will not be published.