Lewis Hamilton ia în considerare o viitoare carieră muzicală

,
1.33K 0

Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1 intenționează să își înceapă o carieră în industria muzicală, printr-o colaborare cu rapper-ul canadian, Drake. Cei doi plănuiesc un nou proiect muzical, fiind și foarte buni amici.

Conform unei surse citate de ziarul britanic the Mirror, Drake și Lewis au devenit foarte apropiați în ultimul timp. Lucrurile sunt destul de simple, Drake este fanul lui Lewis Hamilton, pe când Lewis apreciază muzica produsă de Drake. Pe de altă parte, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lewis are o relație destul de apropiată și cu alți muzicieni, printre care și iubita sa, Nicole Scherzinger, fosta solistă Pussycat Dolls, cei doi formând un cuplu încă din 2007.lewis-hamilton-planning-to-start-a-music-career-could-team-up-with-rapper-drake-90931_1

Lewis Hamilton a declarat anul trecut că scopul său se concentreze asupra hobby-urilor sale. Conform Daily Mail, după ce a câștigat US Grand Prix, în noiembrie anul trecut, a spus că „mulți piloți se întorc, dar eu am alte planuri și aspirații. Este vorba de ce voi face după ce ma voi retrage din Formula 1, trebuie să am ceva cu care să continui.” Mai mult decât atât, britanicul recunoaște că va simți dorința de a se întoarce în Formula 1 mai devreme sau mai târziu, mai ales pentru că face asta de la 8 ani. „La un moment dat, când mă voi retrage, trebuie să am ceva care să mă țină interesat și care să substituie cursele. E ceva la care încă lucrez.”

Surprinzător sau nu, Hamilton a înregistrat deja aproape 30 de melodii și, mai mult decât atât, chiar și-a construit un studio acasă. Mai mult decât atât, rapper-ul de 28 de ani deține și o casă de discuri- OVO Sound. Dar Drake nu se oprește aici. El și-a încercat norocul și în alte business-uri cum ar fi munca de designer. Pentru a-și sprijini prietenul, Hamilton chiar a postat câteva poze în care purta jacheta OVO.

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.