La Bremen începe producția noului Mercedes E-Class Coupe

,
1.27K 0

Noul Mercedes E-Class Coupe a intrat în producția de serie la uzina Mercedes-Benz din Bremen. Cel mai recent model se alătură limuzinei, break-ului și versiunii All-Terrain în gama de succes E-Class.

Noul E-Class Coupé este produs la uzina din Bremen, acesta fiind parte integrantă a unui sistem flexibil, alături de C-Class Coupé și C-Class Cabriolet. Echipa va putea să integreze încă o serie în producție, într-un interval de timp foarte scurt, în timp ce uzina funcționează la capacitate maximă.

Producția vehiculelor în funcție de specificațiile solicitate de clienți se bazează, pe durata întregului proces, pe un concept logistic inteligent. Sistemele de transport fără șofer livrează coșuri ce conțin exact componentele și piesele necesare pentru un vehicul către linia de producție, acolo unde sunt montate fără nevoia de amortizare. Nivelul ridicat de varietate echivalează practic cu unicitatea fiecărui vehicul.

Uzina din Bremen produce, la ora actuală, zece modele diferite și, așadar, cel mai mare număr de modele pe care le realizează o uzină din rețeaua Mercedes-Benz. Până la finalul deceniului, lista vehiculelor “Made in Bremen” va cuprinde gama completă de sisteme de rulare inteligente – de la motoarele clasice pe combustie și sisteme plug-in hybrid până la vehicule pe pilă de combustibil șii electrice.

Comentati?

Your email address will not be published.