Imagini clare cu noul BMW Seria 7

BMW Seria 7
,
1.61K 0

Vă prezentăm cele mai recente imagini cu noul BMW Seria 7, în care putem vedea cu ușurință forma farurilor. Noua generație Seria 7 va fi lansată în septembrie 2015.

Acestea sunt cele mai recente poze spion ale prototipului BMW Seria 7 2015, care înfățișează, în sfârșit, mașina fără acele panouri din plastic ce ascundeau adevăratul design al mașinii. Din nefericire, camuflajul alb și negru este încă prezent.

În timp ce exteriorul este destul de diferit în comparație cu modelul actual, platforma tehnică va fi, de asemenea, complet îmbunătățită. BMW revoluționează modul în care construiește modelele sale ca un efort de a se plia noilor cerințe privind protecția mediului înconjurător, dar și din cauza înăspririi regulilor privind emisiile de dioxid de carbon. Acest lucru atrage după sine o caroserie mai ușoară, motoare mai eficiente și tehnologii Efficient Dynamics nemaivăzute până acum cum ar fi dispozitivele termoelectrice.

Folosind metode de fabricație utilizate la dezvoltarea noilor vehicule electrice și Plug-In Hybrid i3 și i8, caroseria viitorului BMW Seria 7 va combina fibra de carbon cu aluminiu și oțel. Este foarte posibil să vedem panouri din fibră de carbon utilizate pentru acoperiș, capota motorului și capacul portbagajului. Greutatea scăzută nu contribuie numai la scăderea costurilor, dar îmbunătățește și manevrabilitatea, accelerația și frânarea.

Gama de motoare va cuprinde propulsoare cu șase, opt sau doispreze cilindri, toate cu injecție directă și turbo.

Gama BMW Seria 7  va include, de asemenea, și un model plug-in hybrid care va combina, cel mai probabil, un motor turbo cu șase cilindri în linie pe benzină, cu un motor electric, în scopul de a concura cu noul Mercedes S 500 Plug-In Hybrid.

Pentru cei care adoră performanța, așteptați-va la un model M Performance cu un V8 bi-turbo. Se pare că această versiune va fi cea mai performantă, pentru că BMW nu intenționează să producă o versiune M pentru limuzina sa de lux.

Cât privește tehnologia, ne așteptăm la o mulțime de sisteme de asistență în trafic și dotări pentru confort, cum ar fi self-parking și chiar câteva facilități pentru condusul autonom. BMW tocmai a anunțat o colaborare cu Continental, pentru dezvoltarea tehnologiei mașinilor autonome, care ar trebui să debuteze o dată cu modelul Seria 7 în toamna lui 2015. Cât despre conectivitate, vom vedea tehnologii de ultimă generație, întrucât BMW colaborează cu Harman pentru dezvoltarea acestora. Noul Seria 7 va oferi conexiune Wi-Fi, aplicații ce pot fi descărcate, hărți 3D cu trafic în timp real, update-uri despre vreme și sistem de recunoaștere vocală.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.