Ilie Năstase și Nadia la Premiile Laureus de la Berlin

Berlin, Germania
,
1.41K 0

Ilie Năstase și Nadia Comăneci au fost românii prezenți la gala de decernare a Premiilor Laureus. A fost seara tenisului la Berlin, la evenimentul la care Mercedes-Benz este sponsor. Atât Serena Williams cât și Novak Djokovic au fost premiați pentru evoluțiile lor din 2015. Și președintele onorific de la Mercedes AMG PETRONAS, Niki Lauda, a fost onorat pentru o viață întreagă petrecută în motorsport.

Serena Williams sărbătorește încă un an senzațional pe teren, câștigînd, în 2015, nu mai puțin de trei turnee de Mare Șlem. Victoriile sale de anul trecut au fost cele care i-au mai trecut un triumf în palmares: a fost desemnată Sportiva Anului.

Și a fost, într-adevăr, seara tenisului la Berlin, pentru că și Novak Djokovic a fost desemnat Sportivul Anului al doilea an la rând și pentru a patra oară în carieră. Și se pare că este un trofeu meritat din plin după ce, în 2015, a câștigat 82 de meciuri din 88 jucate, patru turnee de Grand Slam și alte șapte turnee.

Daniel Bruhl & Niki Lauda Premiile Laureus

S-a acordat și un premiu post-mortem pentru cariera sa din sport, fotbalistului de legendă Johan Cryuff, care s-a stins din viață luna trecută. Fiul său, Jordi Cruyff, a fost cel care a primit trofeul.

De trei ori campion mondial în Formula 1, Niki Lauda, președinte onorific la Mercedes-AMG PETRONAS, a primit premiul Laureus pentru întreaga carieră la gala găzduită de actorul Bill Murray și transmisă în direct în 160 de țări.

Teniși pe covorul roșu

Au fost rochii de soare, costume elegante și… teniși la Berlin, în seara în care Novak Djokovic și Nico Rosberg au deschis drumul campaniei Sneakers For Good (Teniși pentru o lume mai bună).

Djokovic, care a executat o săritură acrobatică pentru a-și arăta încălțămintea sport, a declarat:

“Suntem aici să sărbătorim Premiile Laureus și ceea ce înseamnă aceste premii. De 16 ai, au făcut atâtea pentru sport. Au schimbat atâtea vieți.”

Starul din Formula 1, Nico Rosberg, care a obținut 3 victorii din tot atâtea curse în sezonul acesta, și-a etalat și el încălțămintea sport.

Djokovic Laureus 2 Sneakers

Este o idee amuzantăt“, a spus Rosberg. “Se pare că mulți am ales teniși albi. Este un mod distractiv de a transmite mesajul Laureus.

Comentati?

Your email address will not be published.