Hulk Mercedes G 63 6×6. Legendarul supererou verde și-a găsit mașina

,
1.62K 0

Hulk Mercedes G 63 6×6. Doi ‘monștri’ sacri care imploră să fie menționați în aceeași propoziție. Acum, supereroul verde de la studiourile Marvel și-a găsit, în sfârșit, mașina oficială, una la fel de verde și de rea: G 63 AMG 6×6.

Raportat ca fiind vândut în totalitate, după ce a fost produs în puțin peste 100 de unități, Mercedes-Benz AMG G 63 6×6 era un vehicul exclusivist. Dar Hulk nu este un muritor de rând, așa că nu trebuie să-și pună numele pe lista de așteptare pentru a face rost de unul. Pur și simplu, l-a primit cadou. Un cadou virtual, ce-i drept, grație talentatului artist grafic de la Carwow.com.

G 63 6×6 este mașina perfectă pentru supereroul de la Marvel, cunoscut pentru forța sa ZDROBITOARE. Vehiculul vine vopsit în culoarea verde radioactiv, cu arcade ale roților violet. Violet, exact ca pantalonii lui Hulk. Ne-am prins…

Camioneta monstruoasă a fost inspirată de modelul similar, dar mult mai spartan, dezvoltat special pentru armata australiană. Are o lungime de 5.867 mm, o lățime de 2.111 mm și o înălțime de 2.209 mm și prezintă două roți în plus și o punte suplimentară.

Este propulsat de același motor turbo V8 de 5,5 litri cu 536 CP, folosit de fratele său mai modest și mai mic, cu 5 uși, G63 AMG. Tracțiunea este expediată către toate cele șase roți prin intermediul unei cutii automate cu 7 trepte.

Cu un preț de pornire de peste 400.000 de euro, Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 a fost excepția care a confirmat regula. Regula care spune că ‘banii nu contează’. Dar Hulk nu are motive de îngrijorare. L-a primit gratis.

Sursă: Carwow

 

Comentati?

Your email address will not be published.