Cafeneaua Mercedes-Benz – Aroma brand-ului

Cafea în stil Mercedes-Benz
,
1.74K 0

V-ați imaginat vreodată că veți mânca prăjituri cu logo-ul Mercedes-Benz imprimat pe ele? Dar că veți bea cafea dintr-o ceașcă pe care este imprimată steaua Mercedes? Ei bine, poți face toate acestea în orice cafenea Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz încearcă să-și țină clineții aproape și evident, să-și atragă clienți noi. Iar cafenelele Mercedes-Benz fac parte din strategie. Afacerea inovatoare, care deschide încă o poartă spre lumea stelelor, a luat startul în primăvara anului 2014, cu prima locație inaugurată la Aeroportul Fiumicino din Roma, un loc din care decolează și în care aterizează 38 de milioane de călători în fiecare an.

 

Cu design-ul său minimalist și cu liniile elegante, concepute de Centrul de Design din Como, cafeneaua Mercedes-Benz se dorește a fi o oază de liniște înainte sau după un zbor, oferind delicii premium din bucătăria italiană și internațională, toate servite conform standardelor mărcii germane.

Cafeneaua de la terminalul B din Aeroportul Fiumicino a fost prima pe listă. Au urmat altele, la Milano, unde în altă parte decât pe strada Daimler, numărul 1? Cei care urmăresc steaua germană, pot găsi cafeaua cu iz deosebit și la Berlin, într-un showroom Mercedes-Benz, localizat foarte aproape de Poarta Brandenburg. Dar o cafenea de același gen există și în Luxembourg și chiar în Asia, în Singapore și Japonia (Tokyo și Osaka). Toate poartă emblema Tripadvisor, în funcție de aprecierile clienților.

 

Cafeneaua Aristas Mercedes-Benz din Tampa, Florida, este una deosebită. Cu motto-ul său “Schimbăm vieți boabă cu boabă”, proiectul este și unul caritabil, oferind dezvoltare socială și profesională prin training-uri, stagii și angajări rezervate persoanelor care suferă de autism.

Recent, o altă cafenea s-a deschis în estul Europei, la Chișinău, în Republica Moldova. Modele Mercedes în miniatură sunt expuse pentru ca oamenii să se delecteze cu istoria Mercedes, în timp ce savurează prăjituri cu logo-ul Mercedes și beau, din ceșcuțe personalizate, cafeaua aromată sau cacao preparată manual.

Comentati?

Your email address will not be published.