AMG

Grila Panamericana va fi de acum grila standard pentru modelele AMG

,
1.6K 0

Spunem adio grilei de tip diamant de la Mercedes-AMG, care a văzut lumina zilei odată cu lansarea bolidului Mercedes-AMG GT, în 2014. Panamericana, care a venit pe lume odată cu apariția modelului GT R, o aluzie la vechile mașini sport construite de AMG, nu pleacă nicăieri.

Mercedes-AMG GT facelift și-a făcut apariția la Salonul Auto de la Detroit, cu grila Panamericana strălucind în partea frontală.

Roadster-ul GT C are acest tip de grilă, la fel și GT C Coupe, iar totul a început cu “Bestia verde” GT R, care a readus în prim plan și pe șosele, tradiția celor 15 bare verticale, 3 dintre acestea sprijinind emblema cu stea în trei colțuri. Grila pe jumătate veche, pe jumătate nouă va deveni noua imagine a companiei AMG.

Mercedes-AMG GT S facelift

Șeful departamentului de design de la Mercedes-Benz, Gorden Wagener, a declarat pentru Car Advice, că această schimbare a fost implementată pentru a face o distincție clară între mașinile AMG pur-sânge și cele construite cu scopul de a oferi lux și confort mai presus de orice.

“Aceasta este grila noastră tradițională de curse, iar GT, GT R și GT3 au readus-o în prezent din trecutul nostru în motorsport, iar aceasta va fi o imagine reprezentativă pentru AMG, care va aduce brand-ului un profil unic”, a declarant Wagener.

Mercedes-AMG a vândut anul trecut aproape 100.000 de mașini, marcând un nou record pentru companie.

Comentati?

Your email address will not be published.