Mai tare ca niciodată – Mercedes-Benz E-Class tunat de Brabus

,
2.41K 0

Casa de tuning a lui Mercedes-Benz tocmai a lansat propriul pachet de tuning pentru cel mai recent E-Class. Este un “program exclusiv de rafinament”, care integrează jantele Monoblock ale companiei, dar și numeroase opțiuni de personalizare a interiorului.

Bare redesenate, un spoiler frontal nou, atât pentru linia de echipare Exclusive, cât și pentru Avantgarde, și o punte față coborâtă fac parte din program. Acest wide body kit vine cu ornamente pentru prizele de aer laterale și cu inserții în bara din spate cu aspect de difuzor de aer și decupaje prin care își fac apariția țevile de evacuare cromate.

Mercedes-Benz E-Class Brabus (2)

Modelul AMG Line primește un spoiler cu extremități reconfigurate special pentru o înfățișare mai dinamică și mai sportivă. Pentru același model, difuzorul spate prezintă aripioare verticale pentru a facilita fluxul de aer. E-Class de la Brabus aleargă pe jante Monoblock cu dimensiuni care variază între 18 și 21 de inchi.

Există și amortizoare Bottrop disponibile, acestea coborând garda la sol a limuzinei cu 30 mm. Un modul special poate fi montat în modelele care sunt echipate cu suspensia pneumatică Air Body Control.

Mercedes-Benz E-Class Brabus (3)

Procedura de tuning PowerXtra B20 duce puterea modelului E 200 de la 184 CP și 300 Nm la 225 CP și 330 Nm. Între timp, kit-ul D6 folosit pentru E 350d dă sarea și piperul, aducând 51 CP și 100 Nm, până la un cuplu maxim de 720 Nm. Modelul diesel aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Modelul E 43 AMG este privilegiat, pentru că primește un sistem de evacuare cu flapsuri, care permite reglarea coloanei sonore furnizate de motor la simpla atingere a unui buton.

Brabus oferă și opțiuni de personalizare a interiorului, cu logo-ul Brabus luminat în 63 de culori, la fel ca și sistemul de iluminare ambientală cu care mașina vine echipată, pedale din aluminium, dar și piele Brabus Mastik și Alcantara în orice culoare la care s-ar gândi pretențiosul client.

 

Comentati?

Your email address will not be published.