Grila Panamericana va fi de acum grila standard pentru modelele AMG
, / 812 0

Grila Panamericana va fi de acum grila standard pentru modelele AMG

AMG
SHARE
Home AMG Grila Panamericana va fi de acum grila standard pentru modelele AMG

Spunem adio grilei de tip diamant de la Mercedes-AMG, care a văzut lumina zilei odată cu lansarea bolidului Mercedes-AMG GT, în 2014. Panamericana, care a venit pe lume odată cu apariția modelului GT R, o aluzie la vechile mașini sport construite de AMG, nu pleacă nicăieri.

Mercedes-AMG GT facelift și-a făcut apariția la Salonul Auto de la Detroit, cu grila Panamericana strălucind în partea frontală.

Roadster-ul GT C are acest tip de grilă, la fel și GT C Coupe, iar totul a început cu “Bestia verde” GT R, care a readus în prim plan și pe șosele, tradiția celor 15 bare verticale, 3 dintre acestea sprijinind emblema cu stea în trei colțuri. Grila pe jumătate veche, pe jumătate nouă va deveni noua imagine a companiei AMG.

Mercedes-AMG GT S facelift

Șeful departamentului de design de la Mercedes-Benz, Gorden Wagener, a declarat pentru Car Advice, că această schimbare a fost implementată pentru a face o distincție clară între mașinile AMG pur-sânge și cele construite cu scopul de a oferi lux și confort mai presus de orice.

“Aceasta este grila noastră tradițională de curse, iar GT, GT R și GT3 au readus-o în prezent din trecutul nostru în motorsport, iar aceasta va fi o imagine reprezentativă pentru AMG, care va aduce brand-ului un profil unic”, a declarant Wagener.

Mercedes-AMG a vândut anul trecut aproape 100.000 de mașini, marcând un nou record pentru companie.

Comentati?

Your email address will not be published.