Cea mai tare ambarcațiune de viteză e inspirată de Mercedes-AMG GT3

,
1.8K 0

La scurt timp după lansarea fotografiei promoționale “Ignore Gravity” (“Ignoră gravitația”), Mercedes-AMG și Cigarette Racing își arată, în sfârșitul, rodul muncii lor, la Târgul Internațional de Ambarcațiuni de la Miami. Companiile de legendă s-au aliat încă o data pentru a construi ambarcațiunea Cigarette Racing Team 41’ SD GT3, inspirată de mașina de curse Mercedes-AMG GT3.

Cigarette Racing Team 41’ SD GT3 este cea mai puternică ambarcațiune de viteză cu cockpit-ul deschis, produsă vreodată de către Cigarette Racing Team. Ambarcațiunea este propulsată de două motoare Mercury Racing de câte 1100 CP. Șalupa este capabilă să atingă o viteză limitată la 100 mph (160 km/h).

Mercedes-AMG-GT3-powerboat

Design-ul și funcțiile acesteia le imită perfect pe acelea ale omologului construit la Affalterbach. Interiorul și exteriorul lucrate manual, detalii mate, o podea din lemn de tec authentic și pielea care îmbracă în întregime scaunele – în premieră pentru

Cigarette Racing – au fost toate concepute și realizate de către echipa de design de la AMG, în frunte cu Gorden Wagener.

“Mercedes-AMG și Cigarette Racing sunt companii care au devenit celebre grație produselor sale legendare”, spune șeful departamentului de design. “Pentru a construi 41’ SD GT3, am folosit elemente surprinzătoare de la mașina noastră Mercedes-AMG GT3 în scocpul de a crea o altă legendă a curselor, cea mai puternică șalupă produsă vreodată de Cigarette Racing Team.”

Mercedes-AMG-GT3-powerboat

Conexiune Bluetooth, comenzi computerizate, display-uri HD de 1 inchi și generația viitoare a sistemelor audio și de navigație și-au găsit loc în ambarcațiunea inspirată de mașina de curse.

GT3-ul de la AMG este propulsat de un motor V6 biturbo de 6,3 litri preluat direct de la SLS AMG GT3 și se laudă cu funcții asemănătoare cu cele ale Mercedes-ului AMG GT, lansat în 2014. Ceea ce le diferențiază este transmisia, pentru că GT3-ul funcționează cu o cutie secvențială cu șase trepte, în timp ce motorul GT-ului trimite puterea către puntea din spate prin intermediul unei cutii 7-Speed AMG Speedshift cu dublu ambreiaj.

“Suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu această companie care produce super mașini. Ne-am aliat și anul acesta pentru a realiza cea mai rapidă șalupă de până acum”, a declarat Skip Braver, Președinte și CEO la Cigarette Racing Team. “The 41’ SD GT3 reprezintă angajamentul companiei de a inova și măiestria celor care au construit-o și, din nou, aduce în prim plan parteneriatul nostru cu Mercedes-AMG.”

Mercedes-AMG și Cigarette Racing au evoluat enorm, atât împreună, cât și separat, din momentul în care s-au aliat pentru întâia oară, în 2007. Fie pe uscat, fie pe apă, cele două companii se aseamănă grație intenției lor de a se concentra pe livrarea celui mai înalt nivel de putere și performanță. Exact ca în cazul vehiculelor AMG cu ADN de curse, ambarcațiunile de viteză construite de specialiștii americani sunt printre cele mai rapide și mai exclusiviste mașinării din lume.

Șalupa, alături de omologul său de pe uscat, este expusă la Miami Marine Stadium Park & Basin, în această săptămână. Prețul ambarcațiunii Cigarette Racing Team este disponibil la cerere. Dar înainte de a întreba de preț, puteți urmări clipul de mai jos pentru a fi siguri că o doriți.

 

Comentati?

Your email address will not be published.