Vedetă în clipurile hip-hop – Mercedes GLE 450 AMG Coupe de la Tate Design

,
2.16K 0

Roșu. Mda, culoare perfectă acum că vine Ziua Îndrăgostiților, iar cei amorezați fac schimb de cadouri. Inimioare roșii, ursuleți roșii, floricele roșii, mașinute roșii. Dar ia stați puțin! Oare la asta s-au gândit cei de la TaTe Design când au îmbrăcat acest Mercedes GLE 450 AMG Coupe în vinil roșu mat?

Tuner-ul din Florida a pus mâna pe SUV-ul Coupe de la Mercedes și s-a gândit că ar arăta bine într-un clip hip hop. Dar numai dacă ar fi puțin mai… țipător. Așa că s-au dat peste cap să transforme acest SUV de la Mercedes într-un vehicul nebunesc.

După ce au îmbrăcat toată caroseria în folia roșie, cei de la Fort Lauderdale i-au înlocuit jantele standard cu unele de 22 de inchi în formă de stea roșie și margini asortate, evident. SUV-ul Coupe, propulsat de un motor V6, ar dezvolta 367 CP și un cuplu de 520 Nm. În mod normal, ar ajunge de la 0 la 100 km/h în 5,9 secunde. Dar încălțat cu acele jante, nu băgăm mâna în foc.

Mercedes GLE 450 AMG Coupe Tate Design

Cele două lamele din grila radiatorului au primit aceeași culoare, la fel și steaua în trei colțuri din centru, aceasta din urmă beneficiind însă, de un finisaj lucios.

Odată terminat, SUV-ul a fost scos la plimbare de unul dintre specialiștii de la TaTe Design, dar a fost adus rapid înapoi în garaj, pentru a reduce riscul ca folia roșie sau jantele să fie avariate. Da, e mai mult un bibelou decât o mașină…

Filmarea arată acest GLE450 AMG Coupe la benzinărie alături de un Cadillac SRX fucsia. Din păcate, nu întotdeauna ne alegem anturajul potrivit…

Și în orice caz, să privim partea plină a paharului. Cel puțin, cei TaTe Design nu au urcat SUV-ul pe jante imense, așa cum fac cu mai toate mașinile care le trec pragul.

Comentati?

Your email address will not be published.