Discobolul – Un Mercedes CLS arată acum ca un club de noapte

,
1.63K 0

Se pare că japonezii au o imagine total diferită a tuning-ului față de europeni sau americani. Una care îi ajută să creeze mașini ce atrag priviri negreșit, dar nu neapărat admirative. Una dintre creațiile recente ale japonezilor este practic o discotecă pe roți. L-Kobo a îmbrăcat un Mercedes-Benz CLS în cristale mici strălucitoare și i-a montat lumini de club de noapte.

Suntem obișnuiți să considerăm Mercedes-Benz CLS combinația perfectă între lux și caracter sportiv, dar japonezii tocmai l-au transformat într-un club de noapte mobil. Ultima oară când am văzut așa ceva a fost în anii ’90 și se numea… discobol.

Compania de tuning cu Japonia s-a aliat cu Essen și Carlsson pentru a trimite pe șosele acest CLS orbitor. Mașina a fost colantată cu o folie strălucitoare, a primit un eleron uriaș, în timp ce blocurile de lumini standard au fost înlocuite cu unele cu sistem stroboscopic, care își schimbă culorile în mod continuu.

Pragurile și subcadrul coupe-ului în patru uși a primit, de asemenea, un sistem de iluminare tipic cluburilor de noapte, la fel ca și jantele multi-spiță. Grila își modifică și ea culoarea de la roșu la verde, iar steaua în trei colțuri aflată în centru își păstrează nuanța albăstruie lucioasă. Se pare că singurele elemente care au scăpat neatinse au fost cele patru țevi de evacuare.

Nici vorbă de preț pentru modificările suferite de acest Mercedes CLS. Dar până la urmă, nici nu vrem să știm neapărat!

 

https://www.youtube.com/watch?v=qTcLCUQtze4

Comentati?

Your email address will not be published.