Portiere gullwing pentru Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe (video)

,
1.1K 0

Mercedes-Maybach știe exact cum să amplifice tensiunea. Mâine dimineață, divizia de lux de la Mercedes-Benz dă la o parte prelata de pe noul concept Vision Mercedes-Maybach 6. Iar acum avem parte de un ultim teaser.

Mercedes-Maybach va prezenta ceea ce se numește acum oficial Vision Mercedes-Maybach 6, un studiu de design cu o lungime de șase metri. Imaginile în mișcare arată cu claritate partea posterioară a coupe-ului imens. Mai interesant este poate faptul că acest colos vine cu portierele tipice gullwing.

Adăugarea cuvântului Vision la denumirea conceptului ar trebui privită ca o referință la design-ul pe care Mercedes-Maybach intenționează să-l urmeze în anii următori. Coupe-ul primește farurile și stopurile LED înguste și o grilă clasică Mercedes.

Ultima dată când am avut ocazia să vedem un concept coupe de la Maybach a fost în 2004, când Exelero a fost prezentat publicului. A rămas însă la stadiul de studio. Mâine vom afla mai multe despre Vision Mercedes-Maybach 6, mașina fiind prezentată publicului la Pebble Beach.

Comentati?

Your email address will not be published.