Daimler vrea să conducă lumea cu autocarul de lux Setra TopClass

Setra TopClass
,
5.09K 0

Setra a expus autocarul exclusivist S 417 TC la United Motorcoach Association Expo (UMA) de la New Orleans și da, chiar arată ca o navă spațială de lux. Pentru că, știți voi, Daimler.

După dezvăluirea primelor fotografii din interiorul dubei de lux Brabus Viano iBusiness, avem ocazia să vedem asta: unul dintre cele mai moderne autocare de pe piață, grație “bunăvoinței” Daimler și a a sub-brandului Setra.

S 417 TC este de fapt versiunea pentru Statele Unite a modelului european Setra TopClass, fabricată în Neu-Ulm. Autocarul prezintă o configurație cu trei punți și poate transporta 40 de pasageri în condiții de confort maxim cu ajutorul scaunelor sale Setra Voyage Ambassador.

Setra mit exklusiver TopClass auf der US-Fachmesse

Iar asta nu e tot. Încă șase pasageri se pot bucura de serviciile premium ale compartimentului lounge din interiorul autocarului. Setra oferă și o cale de acces situată în zona mediană a autocarului, un acoperiș de sticlă, iluminare interioară cu LED-uri și o cameră video pentru marșarier.

Puterea este livrată de un motor Mercedes-Benz OM 471 LA, care dezvoltă 457 CP (336 kW), dezvoltat pentru a corespunde normelor de emisii EPA 10 din Statele Unite.

Setra mit exklusiver TopClass auf der US-Fachmesse

S 417 TC este prezent pe drumurile din Statele Unite, Canada și Mexic de 12 ani. În total, 1100 de unități au fost vândute pe aceste piețe până la finalele anului 2014. În 2010, compania din cadrul Daimler AG a lansat versiunea cu facelift, concentrată și mai mult pe siguranță.

Comentati?

Your email address will not be published.