Brabus Viano iBusiness își dezvăluie interiorul

Brabus Viano iBusiness
,
2.83K 0

Deși Mercedes-Benz a lansat noul V-Class acum ceva vreme, Brabus pare să fi dezvoltat o slăbiciune pentru Viano și continuă să îl transforme în ceea ce astăzi cunoaștem sub denumirea de Brabus Viano iBusiness.

Când ai de-a face cu unele dintre cele mai luxoase dube din lume, tot ce trebuie să știi este că nu e loc de lucruri ieftine. Brabus a înțeles asta și, ca rezultat, Viano iBusiness în formă finală vă va face să gândiți că Air Force One-ul lui Obama a intrat la apa

De fapt, Brabus și-a folosit bagheta magică, gândindu-se probabil la averea celor interesați să cumpere un asemenea van de lux. Ca rezultat, Viano a primit scaune individuale ajustabile instalate în compartimentul destinat pasagerilor, tapițate, evident, cu cea mai bună piele disponibilă pe piață.

brabus_ibusiness_viano_mercedesblog_05

Scaunele sunt echipate cu măsuțe pliabile, dar și cu câteva suporturi de iPad pentru a satisfice nevoile supreme ale unui om de afaceri, printre care și conexiunea mobilă la internet. În plus, clienții au parte și de un ecran mare conectat la un PC și DVD player 3D integrat în peretele despărțitor dintre șofer și compartamentul pasagerilor.

Dacă cineva dorește să-și invite amicii cu funcții de CEO la o întâlnire sau să discute rapoarte financiare interminabile, Brabus Viano iBusiness oferă scaune pliabile poziționate sub ecranul menționat mai sus și o consolă amplasată de-a lungul liniei mediene a compartimentului.

brabus_ibusiness_viano_mercedesblog_14

 

Nici nu mai este nevoie să menționăm că sofisticata dubă oferă un frigider propriu și un set de pahare gata să fie umplute, cel mai probabil, cu șampanie. Nici vorbă despre prețuri deocamdată, dar cu toții știm la ce să ne așteptăm de la asemenea lucrare de lux, nu-i așa?

Comentati?

Your email address will not be published.