Cu un Mercedes decapotabil la Saint Tropez – C-Class Cabriolet

,
1.69K 0

“Vreau să simt cum îmi bate vântul în față atunci când conduc”, spune Alex Thompson, un expert al navigației mondiale. Iar Mercedes-Benz C-Class Cabriolet pare să se ridice la nivelul așteptărilor sale. Thompson pornește la drum, de-a lungul Mării Mediterane, cu soarele și mirosul de sare umplînd aerul Coastei de Azur.

Șoferul își pune ochelarii de soare și apasă prudent pedala de accelerație, iar motorul începe să toarcă și mașina se avântă de-a lungul liniei albe-albastre a valurilor. Dar parcă lipsește ceva. Există în bord, un buton argintiu care declanșează magia. Odată apăsat, acoperișul din pânză începe să coboare până dispare fără urmă. Este un truc care poate fi făcut la viteze de până la 50 km/h.

C-Class Cabriolet C 400 4MATIC (5)

Alex Thompson este un iubitor de aer. Un iubitor al mirosului mării, în mod special. Fiind unul dintre marinarii lumii moderne, sportivul de 42 de ani se laudă cu un palmares impresionant. A fost cel mai tânăr skipper care a câștigat o cursă pe mare în jurul lumii, dar are în palmares și recordul de timp pentru traversarea Atlanticului de unul singur.

Pe durata călătoriei relaxante de-a lungul coastei Mediteranei, cu briza mângîind marea și drumul, omul valurilor trăiește un nou fel de aventură.

C-Class Cabriolet C 400 4MATIC (4)

“Mașina arată extraordinar”, a spus Alex Thomson când a văzut pentru prima dată acest Mercedes-Benz C-Class Cabrio.

Dinamic și avînd o siluetă care seamănă mai degrabă cu aceea a modelului Coupe decât cu aceea a limuzinei C-Class, C 400 4Matic, cu linia de echipare AMG Line, vine cu o suspensie coborâtă cu 15 milimeters. Jantele AMG din aliaj de aluminiu lipesc mașina de drum, iar grila tip diamant a radiatorului strălucește în soare, la distanță mică de șosea.

“Dă-mi oricând o mașină sport, dar nu mă interesează să fie prea spectaculoasă. Prefer o mașină care ar putea fi subestimată”, adaugă britanicul apăsînd pedala de accelerație a decapotabilei.

Comentati?

Your email address will not be published.