Acesta este Mercedes-AMG GT R cu 585 PS – primele fotografii

,
1.5K 0

Monstrul Mercedes-AMG GT R cu 585 PS este aici în toată splendoarea. Dezvăluirea noului Mercedes-AMG GT este programată pentru mai târziu. Dar ce rost are să așteptăm, dacă tot vă putem arăta primele fotografii oficiale?

Contul de Twitter al celor de la Mercedes a făcut publice deja primele imagini cu Mercedes-AMG GT R, versiunea stradală a mașinii de curse Mercedes-AMG GT3, o nouă versiune care va fi poziționată deasupra celui mai rapid model AMG GT de la ora actuală, S.

În această seară, Mercedes-AMG va dezvălui detaliile noului GT R, cea mai puternică mașină din portofoliul AMG. Motorul V8 biturbo de 4,0 litri a primit un plus de putere până la 585 PS sau 577 CP, cu 75 PS mai mult ca Mercedes-AMG GT S. În comparație cu GT S, și cuplul a crescut cu 50 50 Nm până la 700 Nm. GT R trebuie să fie capabil să atingă viteza de 100 km/h în 3,6 secunde. Este și cu 0,2 secunde mai rapid ca GT S. Viteza maximă este de 318 km/h.

mercedes-amg-gt-r-3

În afara detaliilor deja dezvăluite, “bestia din Iadul Verde” vine și cu o culoare specială: Green Hell AMG Magno. Tot noi la Mercedes-AMG GT R vor fi și jantele din aliaj ușor, frânele și suspensia modificate, raportul de direcție și ultimul, dar nu cel din urmă, eleronul uriaș in spate, acompaniat de un kit aerodinamic exclusiv și o grilă a radiatorului care amintește de W194 mașina de curse 300SL Gullwing din 1954.

Reveniți mai târziu pentru mai multe informații. Aceste fotografii sunt doar promoționale. Mașina va fi lansată oficial în această seară.

Comentati?

Your email address will not be published.