Corsica în lung și-n lat la volanul unui Mercedes-AMG

,
1.94K 0

Cinci zile, cincisprezece automobile și câteva mii de cai putere. Astfel se poate rezuma cea mai recentă ediție a turului AMG Emotion. AMG Driving Academy a ajuns în Corsica pentru o aventură marca AMG.

Un tur într-o lume de vis. Un tur al insulei în care s-a născut Napoleon Bonaparte în 1769, un moment care a schimbat istoria Europei. De la locuri istorice și până la bucătăria locală, turul organizat de AMG i-a dus pe pasionații de mașini într-o călătorie memorabilă.

Mercedes-AMG Corsica

Au fost zile însorite, peisaje magnifice și sunetul motoarelor Mercedes-AMG umplînd văile insulei franceze, acolo unde lanțul muntos acoperă o treime din uscat.

AMG EMOTION-Tour Corsica i-a invitat pe fanii AMG să se bucure de frumusețea naturii, dar și a design-ului vehiculelor. Drumurile pe șoselele de coastă sau serpentinele din zona rurală a Corsicăi într-o călătorie de cinci zile pe insula mediteraneană au oferit terenul perfect de joacă pentru Acadamia AMG luna aceasta.

Mercedes-AMG Corsica

Mercedes CLA45 AMG, A 45 AMG, C 63 AMG, AMG GT S și E 63 AMG au fost doar câteva dintre vehiculele care au alergat în turneul corsican.

Peisajele sălbatice cu dealurile, munții, golfurile și plajele lor au fost invitația perfectă pentru un tur de neuitat, pe parcursul căruia călătorii au explorat teritorii noi, captivante, viraj după viraj. Hotelurile Les Bergeries și Marinca au oferit o oază de relaxare și punctul ideal de plecare pentru ca oaspeții să se bucure la maximum de stilul de viață mediteranean.

Vă imaginați că această experiență are un preț. Toți cei care au urcat la volanul vehiculelor AMG au plătit 2.990 de euro pentru mașina care li s-a pus la dispoziție, pentru cazare și pentru tururile ghidate de către instructor profesioniști.

Cursurile de instruire organizate de AMG au demarat în 2007, ducîndu-i pe entuziaști pe circuite celebre cum ar fi Nurburgring, Hockenheim și Spa-Francorchamps, dar și locuri cu peisaje fascinante cum ar fi Cannes, Corsica, Affalterbach și regiunile polare. Toate în numele performanței AMG.

Comentati?

Your email address will not be published.