Aur lichid – Uleiul de motor Mercedes-Benz

,
1.53K 0

Ai putea folosi orice ulei. Dar cu uleiul original Mercedes-Benz, mașina ta va dribla pornirile la rece, temperaturile scăzute sau rulările la limite cu forța la care te aștepți e la ea. Nu crezi până nu vezi?

Producătorul auto de la Stuttgart are propriul mod de a face reclamă produselor originale realizate de către companie. Și este un mod de-a dreptul spectaculos. Un clip de aproape 2 minute, cu aspect de film 3D, arată picăturile de ulei auriu formînd piese auto, apoi chiar mașina însăși.

Mercedes-Benz se laudă cu un timp redus de care uleiul are nevoie pentru a ajunge în punctele esențiale și pentru o lubrifiere rapidă după o pornire la rece, susținînd că doar uleiurile selecționate și aditivi propuși de companie se ridică la nivelul celorlalte produse comercializate de brand-ul cu stea în trei colțuri.

Mercedes promite o performanță superioară la temperaturi reduse, la căldură incendiară și chiar atunci când șoferul alege să forțeze mașina până la limita superioară, asigurîd, implicit, o rezistență de durată. Conform reclamei care arată ca un film SF, uleiul de motor Mercedes-Benz asigură o uzură redusă, un consum redus, dar și valori mai mici ale emisiilor decât în cazul folosirii unui alt tip de ulei.

Comentati?

Your email address will not be published.