Aceasta este Emoția AMG. VIDEO

Mercedes-AMG
,
1.76K 0

AMG. Nu doar trei litere care vin de la numele a doi ingineri și al unui orașel german. Dar un spirit în sine. Voi simțiți spiritul AMG?

Cei de la Mercedes-AMG spun că misiunea lor este una simplă. Mai simplă decât a construi motoare manual. Vor doar să împlinească visul pasionaților de viteză din orice punct de vedere. Dar ce păcat că nu avem monitoare 3D!

În cel mai recent clip al lor, specialiștii de la Affalterbach arată cele mai noi vehicule construite de ei în mediul în care se simt cel mai bine: pe circuit, savurînd senzația de viteză și energia emanată de adrenalină.

Mercedes-AMG A-Class (W 176) 2015

Cei de la AMG au pus mașinile construite după viziunea marilor piloți față în față cu ogari și cai de curse, cu vulturi și gheparzi, comparîndu-le, în același timp, cu oameni care își trăiesc visul cu pasiune: sportivi, dansatori, artiști. Și toate acestea pentru că AMG înseamnă senzația că ai totul sub control, este despre forță și despre atingerea vitezei maxime și despre sunet, despre a fi mereu în frunte.

Motoarele urlă la unison cu o piesă rock în timp ce mașinile sunt forțate la limită.

C 63 AMG, CLA 45 AMG, AMG GT S, E 63 AMG, bestia G 63 AMG 6×6 și elegantul S-Class, evident, în versiune AMG, alături de alte mașini care simt nevoia să alerge, sunt înfățișate în clipul uluitor.

Dacă de ceva vreme îți lipsește emoția AMG, acest clip s-ar putea să te ajute să ți-o amintești. Doar alege-ți o mașină. Orice mașină!

 

https://www.youtube.com/watch?v=gVseoEjr-q8

Comentati?

Your email address will not be published.