Accident în lanț, un BMW se rostogolește peste un Mercedes

,
1.94K 0

Un accident în lanț a trimis un bărbat la spital și probabil alți trei șoferi vor merge direct la secția de Psihologie, ca să-și vindece traumele provocate de vederea mașinilor lor făcute praf. Patru automobile au fost implicate într-un acicdent într-o zonă liniștită a orașului Auckland din Noua Zeelandă. Un BMW s-a rostogolit peste un Mercedes.

Fotografiile postate pe rețelele de socializare arată un BMW răsturnat, cu partea posterioară sprijinindu-se de geamul spart al unui Mercedes-Benz C-Class. O Honda aurie și un Suzuki Swift de culoare gri au fost, de asemenea, avariate în urma impactului.

BMW Mercedes accident (1)

Numărul de urgență a fost apelat în jurul orei 10:50 miercuri dimineață, cel care a sunat raportînd un accident în lanț. Trei dintre mașinile implicate erau parcate pe marginea drumului, atunci când BMW-ul le-a lovit în plin.

Din fericire, nu se afla nicio persoană în mașinile parcate, așa că singurul care a avut nevoie de îngrijirea medicilor a fost șoferul BMW-ului răsturnat. Acesta a fost dus de urgență la un spital local. Testele peliminare arată că nu se afla sub influența alcoolului. În orice caz, șoferul neglijent va fi nevoit să răspundă pentru toate daunele provocate celor trei mașini.

Comentati?

Your email address will not be published.