Vehiculul recreațional Vario Alkoven 1200 Mercedes-Benz poate înghiți un SLK

,
2.77K 0

Vario Alkoven 1200 este numele celui mai recent și al celui mai mare vehicul recreațional Mercedes-Benz. De fapt, aveți în fața ochilor o casă mobilă atât de mare încât roadster-ul tău SLK poate să încapă în spatele acestuia. Știți dumneavoastră, în caz că poate ați avea nevoie de el mai târziu, pentru o plimbare prin oraș.

O scurtă recapitulare a dimensiunilor exterioare ar trebui să clarifice lucrurile. Vehiculul recreațional măsoară 12 metri în lungime și nu mai puțin de 4 metri în înălțime, adjudecîndu-și astfel, cu ușurință, titlul de regele caselor motorizate.

Vario Alkoven este la fel de impresionant și în ceea ce privește facilitățile luxoase, prezentînd o (fiți atenți la asta!) o sufragerie și un dormitor extensibile cu reglaj hidraulic, dar și o bucătărie complet utilată. Podeaua cu gresie este, evident, încălzită, în timp ce baia găzduiește o cadă de piatră. Mobila este făcută din placaj de cireș.

mercedes-benz-rv-2

Vehiculul care a donat platforma este puternicul camion Antos de la Mercedes, bucuros să-și pună șasiul robust la dispoziția familiilor mari, dispuse să cheltuiască pe măsură pentru noul lor vehicul recreațional. Nu avem cum să nu ne gândim că clienții ideli ar fi cei pe măsura mogulilor din Formula 1 sau a starurilor rock care pleacă în turneu de pe o coastă pe alta a Statelor Unite.

Din punct de vedere tehnologic, Vario Alkoven 1200 se laudă cu cele mai recente gadget-uri din industrie. Nu se face rabat de la nimic, de la un televizor cu ecran plat de 32 de inchi și până la o mașină de spălat și chiar la un aparat electric de gătit cu aburi. Siguranța este asigurată de un sistem de supraveghere de ultimă oră, dotat cu o cameră video pentru ușa de acces și un generator cu baterii solare reîncărcabile de 1,200 Ah.

Călătoriile lungi devin astfel ca o plimbare în parc pentru monstrul Mercedes-Benz, care este în stare să transporte nu mai puțin de 500 de litri de apă potabilă și 390 de litri de motorină. Ah, și să nu uitați de mașina Mercedes-Benz SLK parcată în spate, mereu pregătită să-și părăsească garajul atunci când îi cereți să facă asta.

 

Comentati?

Your email address will not be published.