Treci cu bine peste vară cu accesoriile originale Mercedes-Benz Trucks

,
2.16K 0

Practic am ajuns în miezul verii, iar temperaturile de afară o arată clar. De-a lungul și de-a latul Europei, avem zile caniculare și nopți călduțe, care nu sunt suficient de lungi încât să alunge căldura de peste zi.

E plăcut să știi că poți oricând să faci un duș ori o baie sau chiar să înoți în piscină dacă ești suficient de norocos, însă nu toată lumea beneficiază de confortul ăsta. Mai sunt și oameni care trebuie să muncească cât e ziua de lungă și când își termină treaba, nu se duc acasă, ci într-o parcare.

Vorbim despre șoferii de camioane, care călătoresc pe continent livrând produse și făcînd practic lumea să se învârtă. Căldura nu e o problemă atât timp cât aerul condiționat funcționează, dar nu-l poți ține pornit toată noaptea, nu-i așa?

Din fericire, Mercedes-Benz Genuine Accessories are soluții pentru toate camioanele companiei, soluții care fac căldura și munca într-un camion de-a lungul zilelor caniculare mult mai ușor de îndurat.

Un asemenea accesoriu este parasolarul termo-izolant făcut anume pentru gama Actros. Aderă foarte ușor la suprafața de sticlă și ține căldura afară însă și o mare parte din lumină, făcînd somnul mai plăcut în timpul serilor lungi de vară. Parasolarul este folositor și în timpul iernii, când rolul său devine exact cel opus.

Există apoi un frigider de 21 de litri cu un voltaj de 12 sau 24 de volți și un termostat cu LED în 7 trepte. Păstrează băuturile reci pentru hidratarea obligatorie și pentru scăderea temperaturii corpului, dar – la fel ca și parasolarul – poate face și exact opusul în timpul iernii, cu o cafea sau un ceai fierbinte. Poate păstra la fel de bine fructe și legume, favorizînd o nutriție sănătoasă.

Alternativa pentru frigider este cutia pliabilă termoizolantă SoloStar. Această cutie flexibilă poate fi folosită oriunde și poate răci sau încălzi, în funcție de cerințe. Este, de asemenea, ușor de transportat, grație bretelei oferite. La nevoie, este pliată cu ușurință și depozitată în orice compartiment din cabină.

Este de asemenea disponibilă o varietate de cutii de depozitare, care încap la fix în multele compartimente ale cabinelor, în așa fel încât niciun spațiu să nu fie irosit. Au deschideri mari și fermoare rezistente, fiind soluția perfectă pentru spațiile de stocare de sub pat și te scutesc de timpul și efortul alocat împachetării și despachetării. O cutie pentru lenjerie făcută pe măsura comportimentului de deasupra parbrizului are o secțiune extra pentru rufe plus un perete despărțitor demontabil.

Suportul universal pentru telefoane mobile din noul și vechiul model Actors vine cu trei beneficii suplimentare: în afară de faptul că asigură o depozitare sigură pentru telefon, joacă și rolul unui încărcător și, grație unui cuplaj inductiv cu antena externă a vehiculului, recepția și, în consecință, calitatea audio sunt considerabil îmbunătățite. Folosirea funcției hands-free este posibilă prin Bluetooth. În noul Actros, telefonul mobil poate fi acționat și prin intermediul volanului multifuncțional atunci când acesta se află în suport.

Crezi că e rău să conduci un camion? Răspunde atunci la această întrebare: mașina ta poate face cafea? Mă gândeam eu că nu. Cafetiera Comfort disponibilă pentru șoferii de Actros cu un vas termoizolant din oțel inoxidabil de calitate superioară, o mufă sigură și oprire automată după fierbere este o invitație binevenită la o binemeritată pauză de cafea – oricând și oriunde pe parcursul călătoriei.

Toate produsele din gama Mercedes-Benz Genuine Accessories sunt testate în detaliu și autorizate de către dezvoltatorii de camioane Mercedes-Benz. Produsele sunt disponibile în magazinele de service din lumea întreagă.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.