Transportatorul Ekol cumpără 150 de camioane Mercedes-Benz Actros

,
1.4K 0

Mercedes-Benz a vandut o flota de 150 de camioane Actros catre operatorul logistic Ekol. Acestea vor fi folosite pentru operatiunile de transport din Romania si Germania.

Exemplarele achizitionate de Ekol sunt in configuratie Actros 1842 LsnRL Euro VI Lowliner cu o distanta intre axe de 3.700 mm, respectiv motoare diesel, OM 471, cu suspensie pneumatica pentru toate axele, ESP, sistem de franare Active Brake Assist, functiile Lane Keeping Assist si Attention Assist, avand izolatie termica suplimentara.

Predarea oficiala pentru cinci dintre camioane, in culorile si cu designul specifice identitatii Ekol, a fost realizata in cadrul Centrului pentru Clienti de la Fabrica Daimler AG din Wörth, cea mai mare fabrica de autovehicule comerciale grele din Europa.

“Camioanele Mercedes-Benz Actros sunt fiabile si deosebit de eficiente in ceea ce priveste consumul de combustibil. Acestea au caracteristica de a mentine costurile de operare scazute si sunt prietenoase cu mediul inconjurator – prin urmare sunt prima noastra alegere atunci cand vine vorba de autovehicule eco-friendly, performante si eficiente din punct de vedere costuri, caracteristici pe care noi le consideram esentiale, avand in vedere politica verde pe care a adoptat-o Ekol.”, a spus Ahmet Musul, presedintele Ekol.

Ekol este unul dintre cei mai mari operatori de logistica din Turcia. Dincolo de Bosfor, compania opereaza in 12 subsidiare din Europa (Germania, Italia, Grecia, Franta, Ucraina, Bosnia-Hertegovina, Romania, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia si Bulgaria) si va deschide in curand unele noi, in Iran si Slovacia. Ekol are centre in 13 tari europene si planuieste sa mai deschida in curand unele noi, in Iran si Slovacia.

Comentati?

Your email address will not be published.