smart ForTwo Cabrio surprins practic nemascat

,
2.8K 0

Viitorul smart ForTwo Cabrio apare în toată splendoarea în cea mai recentă serie de fotografii spion oferită de Carscoops. Versiunea decapotabilă a celei de-a treia generații ForTwo va fi dezvăluită spre finalul acestui an.

Mergeți pe site-ul Carscoops pentru o galerie foto completă.

Noul ForTwo Cabrio va aduce câteva schimbări subtile, dar evidente, față de predecesorul său. Se pare că noul model nu va păstra cadrul suplimentar pentru plafon, celula de siguranță tridion fiind suficient de rezistentă pentru ca acesta să devină inutil. În consecință, acoperișul textil activat electric se va rula complet și se va strange cu totul în compartimentul pentru bagaje.

Deși specificațiile tehnice sunt insuficiente în prezent, este prudent să presupunem că gama de motorizare va include deja cunoscuta serie de motoare pe benzină cu trei cilindri, sub forma unui motor aspirat natural (1.0 litru, 71 CP) și sub forma unui motor turbo (0.9 litri, 90 CP).

Premiera noului smart ForTwo Cabrio este așteptată să aibă loc în această toamnă, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt. Debutul comercial al viitorului decapotabil a fost confirmat deja pentru decembrie 2015.

Smart mai ascunde câțiva ași în mânecă, așa că cea de-a treia generație ForTwo Cabrio nu este singura surpriză pusă la cale pentru lunile următoare. Cel târziu în 2016, gama smart va introduce și noile versiuni electric drive pentru ForTwo și ForFour, a căror baterie va funcționa cu aceeași tehnologie folosită și la viitoarele modele hibrid Mercedes-Benz C-Class, E-Class și S-Class.

Sursă foto: Carscoops

Comentati?

Your email address will not be published.