Primul Mercedes-Benz G500 4×4² a ajuns la Dubai

,
4.2K 0

Primul Mercedes-Benz G500 4×4² și-a făcut intrarea în Dubai și arată spectaculos! Cea mai bună variantă pentru offroad după G 63 AMG 6×6, SUV-ul pătrățos a sosit într-un showroom dedicate mașinilor de lux din orașul nisipului și al petrolului.

Îmbrăcat într-una dintre nuanțele ediției Crazy Color, galben solar, G500 4×4² este perfect pentru cei din Orientul Mijlociu. Atrage atenția oriunde ar merge, este puternic și, mai presus de orice, garantează un lux de rang înalt.

Mercedes-Benz G500 4×4²

Dacă acest SUV va ajunge vreodată pe dunele deșertului din Emirate sau doar își va petrece timpul în traficul super aglomerat din Dubai, rămâne de văzut. Dar cu siguranță, va deveni una dintre atracțiile orașului, alături de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, și de singurul hotel de șapte stele din lume, Burj-al-Arab. Și sigur nu va merge pe circuitul de Formula 1 de la Abu Dhabi, Yas Marina. Masivul SUV vine cu motorul V8 de 4 litri, care dezvoltă 420 CP.

Mercedes-Benz G500 4×4²

Nu că ar conta prea mult pentru bogații din Dubai, dar prețul de pornire pentru un Mercedes-Benz G500 4×4² este de 226.100 euro (aproximativ 246,000 de dolari), fără a include aici taxele de import.

Pe aceia care deja au pus ochii pe acest vehicul, SUV-ul galben îi așteaptă la showroom-ul Alain Class, printre alte mașini de lux.

Comentati?

Your email address will not be published.