Mercedes-AMG C 63 S Coupé – Acceptă provocarea!

,
1.24K 0

Să refuzi invitația de a călători pe bancheta din spate a unei limuzine? Câți dintre dumneavoastră ați face asta? Dar dacă ați avea un motiv întemeiat cum ar fi, de exemplu, un Mercedes-AMG C 63 S Coupé?

Cea mai recentă reclamă la Mercedes-AMG C 63 S Coupé aduce personajul principal față în față cu o decizie extrem de grea. Are de ales între confortul oferit de bancheta din spate a unei limuzine și plăcerea de a conduce cea mai recentă creație a echipei de ingineri de la Affalterbach. Dar iată că refuza limuzina și aleargă către parcarea subterană, acolo unde îl așteaptă un Mercedes-AMG C 63 S Coupé.

“Viața este o călătorie. Și este călătoria ta!”, spune reclama la Mercedes-AMG C 63 S Coupé. Șoferul pornește în această călătorie apăsînd pedala de accelerație până la podea și făcînd derapaje controlate într-o zonă interzisă. Da, acesta este genul de mașină pentru care merită să refuzi o limuzină!

Încă nu ați putut alege? Vă dăm o mână de ajutor! Vă invităm să citiți tot ce contează despre Mercedes-AMG C 63 Coupe în acest material: Noul Mercedes-AMG C 63 S Coupe dezvăluit oficial. Detalii complete.

Comentati?

Your email address will not be published.