Premieră mondială. Noul Mercedes E-Class Coupe 2017 dezvăluit în primele fotografii spion

,
1.89K 0

Doamnelor și domnilor, iată noul Mercedes E-Class Coupe. La mai puțin de 24 de ore de la dezvăluirea interiorului noului E-Class, fotografii noștri au surprins GT-ul cu două uși în teste.

Cu sora limuzină încă nedezvăluită, viitorul E-Class Coupe se pregătește să se alăture gamei revigorate în 2017. Versiunea Coupe va fi cel de-al treilea dintre cele patru modele programate să fie lansate în cadrul noii game E-Class, călcînd pe urmele limuzinei cu patru uși și ale break-ului cu cinci uși.

În ceea ce privește design-ul, modelul sportiv va fi inspirat de limuzina cu care împarte pachetul tehnic. Benzile groase de bandă adezivă care acoperă cea mai mare parte a exteriorului nu pot acunde faptul că noul E-Class Coupe va reflecta, de asemenea, direcția de design a superbului S-Class Coupe.

Mercedes-Benz E-Class Coupe

Asemănările cu limuzina E-Class se opresc însă la montantul frontal. Noul Coupe prezintă detalii unice, cum ar fi cadrele lungi ale portierelor, o linie a acoperișului care coboară abrupt, cu arcade proeminente deasupra roților, o lunetă înclinată serios, un capac al portbagajului cu poziționare înaltă, cu stopuri amplasate orizontal și țevi de evacuare trapezoidale.

Nou de la rădăcină, noul Coupe de la Mercedes va avea la bază aceeași platformă MRA folosită de limuzina E-Class. Noi motoare modulare, construite din mai mulți cilindri identici de 0,5 litri se vor afla în prim plan, fiind așteptate noi unități cu patru și șase cilindri in linie (nume de cod M256). Noua familie de motoare biturbo de 3 litri cu 6 cilindri în linie va dezvolta maximum 430 CP, în timp ce, la polul superior al gamei, AMG 63 va oferi cel puțin 560 CP, grație motorului V8 biturbo de 4,0 litri, de origine AMG. O versiune Plug-In Hybrid este, de asemenea, destinată producției, puterea motorului electric variind între 102 CP și 122 CP, față de puterea disponibilă la ora actuală, între 82 și 116 CP.

Mercedes-Benz E-Class Coupe

Și fanii motoarelor diesel vor avea motiv de bucurie când vor auzi că Mercedes E-Class 2017 va debuta în compania unei noi game de motoare pe motorină, purtînd numele de cod OM654. Dar nu vor exista motoare cu 3 cilindri pentru E-Class, motorul de bază de 4 litri, preluat de la C-Class, rămânînd cel mai mic din cadrul gamei. Mercedes a anulat programul celor trei cilindri din motive de rafinament – se pare că unitățile mai mici vibrează excesiv atunci când sunt montate longitudinal.

Noul Mercedes E-Class Coupe 2017 își va face debutul spre finalul anului 2016, primele comenzi fiind onorate în toamna anului viitor.

Sursă: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.