Nu vom avea un supercar Mercedes-AMG prea curând din lipsă de personal

,
1.36K 0

Încă mai sperați ca AMG să-și lanseze propriul supercar? Nu mai visați! Uzina de putere a celor de la Mercedes susține că nu are niciun astfel de model în plan, nici acum și nici în viitorul apropiat.

Noțiunea de supercar Mercedes-AMG, un model poziționat deasupra actualului Mercedes-AMG GT, a fost exclusă de către însuși șeful AMG, Tobias Moers. Așadar, pe scurt, nu vom vedea prea curând un rival cu stea în frunte pentru LaFerrari sau pentru McLaren P1.

În mod ironic, lipsa personalului, nu îndemânarea, pare să fie motivul pentru această decizie dezamăgitoare. “Dacă vrem să construim un supercar în viitorul apropiat, din păcate nu avem capacitatea necesară, pentru că nu avem suficienți ingineri, acesta fiind singurul motiv pentru care o astfel de mașină nu va vedea lumina zilei în anii viitori”, a explicat Moers într-un interviu acordat celor de la Autoblog.

Conform șefului Mercedes-AMG, din punct de vedere financiar, o super mașină nu ar avea niciun rost, la ora actuală. “Nu am ajuns în acel punct. Cred că un supercar nu este niciodată profitabil”, spune el.

Deci gata, ați aflat. McLaren P1, Porsche 918 și LaFerrari nu vor fi acompaniate de un supercar AMG în încercarea lor de a cuceri lumea. Iar Mercedes-AMG nu este singura companie care respinge o astfel de decizie. Nici BMW nu dă semne că ar intenționa să lanseze un atac asupra acestui celebru trio, cel puțin nu până în 2020.

Comentati?

Your email address will not be published.