Mercedes-Benz GLE Coupe Inferno – Fugit din infern

,
2.51K 0

Poate că vine din iad, dar Mercedes-Benz GLE Coupe Inferno aduce raiul pe șosele. SUV-ul coupe care abia anul trecut a ieșit pe porțile uzinei, a urcat deja pe paltformele tunerilor din lumea întregă. Urcă acolo din nou, de această dată pentru compania rusă TopCar Design.

Cu un exterior complet reconfigurat, versiunea rusească a SUV-ului coupe Mercedes-Benz GLE vine cu o bară nou-nouță, o grilă a radiatorului cu o înfățișare nouă, capotă, aripi, uși, prize de aer, eleron, șorțuri, difuzor de aer, toate concepute special pentru SUV-ul de la Stuttgart de către TopCar Design. Mașina aleargă acum pe jante din aliaj marca ADV1 și beneficiază de faruri cu tehnologie LED.

Mercedes-Benz GLE Coupe Inferno

Rușii nu menționează o upgradare a motorului, dar cea mai puternică versiune care ajunge în showroom-uri, Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe cu un motor biturbo de 3,0 litri, dezvoltă deja 367 CP și ajunge de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul transmisiei automate cu nouă trepte 9G-Tronic.

Mercedes-Benz GLE Coupe Inferno 3

Kit-ul aerodinamic care pune umărul la construirea acestui Mercedes-Benz GLE Coupe Inferno va fi expus în premieră în martie, la Salonul Auto de la Geneva, dar este deja disponibil pentru comandă. Este oferit în două versiuni, iar prețurile variază între 17.080 și 20.205 euro.

Sursă foto: TopCar Design.

Comentati?

Your email address will not be published.