Mercedes-Benz își reorganizează activitatea din România

,
1.35K 0

Mercedes-Benz România anunță modificarea structurii prin reîmpărțirea în două divizii: Passenger Cars și Commercial Vehicles – în linie cu noua strategie la nivel global și local a companiei.

Fiecare divizie este condusă de câte un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, începând cu data de 1 februarie 2016, și Valeriu Zaharia pentru Commercial Vehicles, de la 1 noiembrie 2015. Hagenburger va ocupa, astfel, funcția vacantată de Boris Billich, care s-a retras din companie în noiembrie anul trecut, îndeplinind în același timp și funcția de CEO Mercedes-Benz România.

Valeriu Zaharia, Managing Director Commercial Vehicles Mercedes-Benz Romania

Valeriu Zaharia, Managing Director Commercial Vehicles Mercedes-Benz Romania

Cei doi Managing Directori vor asigura coordonarea activității celor două divizii, având întreaga responsabilitate pentru toate aspectele legate de afacerea pe care o conduc – vânzare, marketing și servicii post-vânzare, precum şi coordonarea rețelei de parteneri autorizați.

Noua formulă de organizare propune o structură optimizată, care continuă să îndeplinească și să sprijine în permanență cerințele clienților din fiecare domeniu de activitate specific business-ului Mercedes-Benz în România – autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, camioane, autobuze și servicii financiare.

Mercedes-Benz România va exista în continuare ca entitate juridică, prerogativele de CEO pentru toate activitățile comune fiind preluate de către Managing Director-ul diviziei Passenger Cars.

Comentati?

Your email address will not be published.