F1

Nico Rosberg și Vivian Sibold vor fi părinți!

,
1.45K 0

Pilotul de Formula 1, Nico Rosberg a dezvăluit fericita veste pe contul său de Twitter, anunțând oficial că el și soția sa vor fi părinți, iar viitorul membru al familiei se va naște în luna August.

Pilotul german de 29 de ani, care s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie anul trecut, a postat pe contul său de Twitter „Mica noastră familie se mărește! Vivian este însărcinată și dacă totul merge bine, vom avea o fetiță în luna August!”

nico

Nico Rosberg și Vivian Sibold și-au unit destinele în iulie, la Monaco, el anunțând fericita veste în cea de-a doua zi a testelor de la Barcelona. Pilotul de Formula 1 se va alătura grupului tăticilor din Formula 1, care se mărește încontinuu și din care mai fac parte nume precum Felipe Massa, Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen, Romain Grosjean și Pastor Maldonado.

Rosberg a fost imediat felicitat de către Mercedes-AMG Petronas pe contul oficial de Twitter – „Chiar ne întrebam cine a comandat un întreg set de…felicitări domnului și doamnei @nico_rosberg! Niște vești extraordinare! #F1”, dar și „Cel mai bine ar fi să adăugăm un al treilea scaun pentru cea de-a treia generație Rosberg care se naște pe pista de curse, nu-i așa?

Romain-Grosjean

williams-racing

Mai mult decât atât, Nico Rosberg a primit mesaje de felicitare și din partea rivalilor săi. Romain Grosjean i-a urat un călduros bun venit în clubul tăticilor, în timp ce Williams Racing s-au întrebat dacă cea mică se va alătura cumva „afacerii familiei”.

Vineri dimineața, Mercedes a confirmat pe contul de Twitter faptul că Nico Rosberg va fi „la volan astăzi, așa cum a fost stabilit”, în ciuda unor probleme musculare de care acesta suferea.

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.