Mobilitatea electrică reinventată – Prezentare video a conceptului Generation EQ

,
1.38K 0

Electrizantă. Așa poate fi definită înfățișarea noului Generation EQ, conceptul prezentat la Paris, care redefinește mobilitatea cu emisii zero. La scurt timp după ce a adus vehiculul pe scena salonului auto din capital Franței, compania a făcut publice și primele filmări.

Clipul care depășește cu puțin un minut arată mașina ca pe o fuziune perfectă între Conectivitate, Autonomie și Propulsie Electrică. Conceptul Generation EQ este doar o avanpremieră a unei întregi generații de automobile electrice care vor fi produse la Stuttgart. Conceptul este construit pentru a se potrivi familiei de modele electrice cu baterie. Structura de bază poate sta la baza SUV-urilor, a limuzinelor, a coupe-urilor și a oricăror alte modele.

Camere video în loc de oglinzi și absența unor mânere convenționale în portiere îmbunătățesc coeficientul aerodinamic și asigură o siluetă dinamică SUV-ului compact, care aleargă pe jante din aliaj ușor de 21 de inchi.

Muzica din clip pare să curgă și să plutească prin habitaclul avangardist, plin de aluminiu, sticlă și fibră de carbon. Apropierea șoferului activează apariția unei culori la interior. Odată ce șoferul se urcă la volan, tema coloristică devine albastru electric, în timp ce ecranul de mari dimensiuni își face apariția. Hărți 3D sunt oferite prin intermediul partnereului Mercedes-Benz HERE.

Cât de mult vor semăna următoarele mașini electrice de la Mercedes cu ce a fost prezentat astăzi la Paris, vom afla până în 2020. Până atunci, puteți urmări și o prezentare video detaliată cu noul Generation EQ.

Comentati?

Your email address will not be published.