Mercedes-Benz S-Class facelift își arată noile lumini digitale într-un clip impresionant

,
2.06K 0

Mercedes-Benz S-Class facelift va prelua fotoliul de lider în domeniul tehnologiei de la E-Class, fiind cea mai inteligentă limuzină construită vreodată. Dincolo de “creierul” computerizat care va ghida automat mașina în viraje și în sensuri giratorii, S-Class 2018 va primi și un sistem inteligent de lumini digitale.

Luminile LED cu fază lungă permanentă ale limuzinei S-Class facelift își vor reduce intensitatea pentru a nu-i orbi pe ceilalți participanți la trafic, fie că este vorba de vehicule de mare gabarit, fie că este vorba despre bicicliști. Dar aceasta este o funcție care se regăsește și la cel mai recent E-Class. În plus, noul Mercedes-Benz S-Class va prelua funcția de proiecție de la conceptul autonom F015 Luxury in Motion. Acest sistem va identifica pietonii, le va comunica momentul în care este sigur să traverseze strada și va proiecta pe asfalt o trecere virtuală de pietoni.

Având la bază un radar și sistemul de navigație, dar și ajutorul unui laser, sistemul digital de iluminare va proiecta și semnele de circulație și va anticipa virajele, proiectând pe asfalt distanța până la acestea.

Comentati?

Your email address will not be published.