Diospyros: Carlsson ne prezintă superbul S-Class Cabrio

,
1.22K 0

Tuner-ul german Carlsson a făcut un număr de magie pe unul dintre cele mai frumoase și maiestoase modele Mercedes: S-Class Cabrio. Rezultatul se numește Diospyros și este o creație pe care o puteți adora sau detesta.

S-Class Cabrio este, prin definiție, o apariție specială, o mașină care nu are nevoie de nicio decorațiune marca AMG ca să atragă atenția oriunde. Acum Carlsson dezvăuie propria versiune a modelului cabriolet.

Ce primim este decapotabila S-Class vopsită în Carlsson Heritage Green, o culoare specială pe care rareori, sau aproape niciodată, nu o vedem pe șosele. Nicio creație Carlsson nu poate părăsi casa de tuning fără să-și păstreze emblema originală cu steaua în trei colțuri și să primească logo-urile personalizate ale companiei, care arată un cal în săritură.. Jante unice din aliaj, de 20 de inchi, fac parte din pachetul de tuning, un set de roți care ne face nostalgici, amintindu-ne de vechile Zeppelin-uri Maybach.

Din punct de vedere tehnic, S-Class Cabrio Diospyros de la Carlsson a pășit în viață sub forma unui S 500. Puterea standard cotată la 455 CP și 700 Nm a fost insuficientă. Acum, S-Class dezvoltă 550 CP și 800 Nm. Carlsson oferă același pachet de putere suplimentară pentru întreaga gamă S-Class.

Și ultimul, dar nu cel din urmă, numele acestui special S-Class Cabrio de la Carlsson a fost inspirat de Diospyros Crassiflora, un tip de lemn din vestul Africii, care este folosit la interior, în locul ornamentelor obișnuite din aluminium sau din lemn de nuc.

diospyros-1-1

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.