Mercedes AMG Petronas și Puma vor continua colaborarea

,
1.37K 0

Echipa de F1 Mercedes AMG Petronas și Puma și-au extins parteneriatul de Formula 1 început în 2012.

Așadar, începând cu ianuarie 2015, Puma devine partner oficial al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas și va furniza echipament sportiv și accesorii pentru membrii echipei. Acest partneriat extinde și mai mult drepturile brandului Brandon pentru produsele dedicate fanilor și echipament de tip replica. Lewis Hamilton și Nico Rosberg, piloții Mercedes AMG Petronas vor purta echipamente sportive și încălțăminte sport de performanță. Echipa va purta, de asemenea, și ultimele inovații în materie de echipament de performanță pentru piloții de pe circuitele de Formula 1.

Colecția Mercedes AMG Petronas va fi produsă și distribuită în continuare de către Puma, în timp ce Brandom va pune la dispoziția piloților și mecanicilor încălțămintea sport, echipamente și alte accesorii, inspirate din istoria echipei, dar și vestimentație personalizată.

F1GP16Russia_HZ7261

Toto Wolff, șeful Mercedes-Benz Motorsport a afirmat faptul că ”Puma reprezintă un partener cheie al celor trei sezoane, am muncit împreună, asigurându-ne că piloții noștri îmbracă cele mai performante echipamente sportive. Acest parteneriat este deosebit de important pentru Mercedes AMG Petronas și suntem încântați de faptul că va continua și pe viitor.”

Puma este un brand global, ceea ce ste un lucru extrem de important. Compania germană de echipament sportiv produce, de asemenea, și echipamente motorsport pentru producători auto cum ar fi Ferrari sau BMW. Produsele Puma sunt vândute în peste 120 de țări, adaptându-se la gama largă de nevoi ale fanilor. De asemenea, Puma sponsorizează și echipe de sport celebre,  cum ar fi Arsenal sau Borussia Dortmund, dar și personalități din lumea sportului precum Usain Bolt și alti atleți jamaicani.

CEO-ul Puma, Bjørn Gulden, se declară încântat de continuarea parteneriatului cu Puma și, asemenea întregii echipe, așteaptă următoarea etapă a acestei colaborări cu Mercedes AMG Petronas.

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.