Mercedes-AMG GT R este star în jocul Forza Horizon 3

,
1.69K 0

Mercedes-AMG GT R este cea mai nouă și mai strălucitoare stea din popularul joc de curse Forza Horizon 3. Jucătorii pot acum să conducă cel mai potent supercar Mercedes-AMG pe drumuri acoperite de zăpadă și pante pline de gheață.

Forza Horizon 3 este un joc popular dezvoltat de Studiourile Turn 10 și de Playground Games. Forza Horizon 3 a fost cel mai bine vândut joc de curse al anului trecut, dar și cel mai bine clasat. Mercedes-AMG GT R apare în noua ediție Blizzard Mountain, primul joc Forza Horizon 3 care poate fi  descărcat (DLC) pe Windows 10 și Xbox One.

Așa cum sugerează și numele, jucătorii își pot testa vehiculele și talentul la volan într-o călătorie către vârful Muntelui Viscolului, concurând în condiții de ninsoare și făcând față altor provocări aduse de condițiile de iarnă.

DLC-ul le oferă jucătorilor și șansa de a lua parte la noua provocare Snow Drift, care include și bolidul Mercedes-AMG GT R din Logitech G Car Pack. În această întrecere, jucătorii trebuie să parcurgă 50 de probe de drift-uri pe gheață și zăpadă în mai puțin de patru minute pentru a-și atinge obiectivul.

Dezvoltatorii jocului au sărbătorit cursa într-un clip interesant și festiv care arată supercar-ul Mercedes-AMG GT R dansând prin zăpadă pe celebrul Vals al Florilor din “Spărgătorul de nuci” de Ceaikovsky.

Comentati?

Your email address will not be published.