Îmbracă-te în Mercedes

Colecția toamnă/iarnă Mercedes Benz
,
2.89K 0

Mercedes a lansat colecția de accesorii toamnă/iarnă. Fanii mărcii premium trebuie să fie pregătiți de ploaie sau zăpadă. Mercedes recomandă geci, căciuli, pulovere și umbrele atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dar evident, nici animalele lor de companie nu sunt uitate!

Stilul Mercedes este mereu la modă pentru fanii mărcii germane. Pentru a-ți arăta loialitatea față de companie, poți cumpăra haine și accesorii. Geci de piele pentru iarnă, atât pentru bărbați, cât și de damă, sunt la vânzare acum pentru prețuri începînd de la 295 de dolari.

Leather Jacket editWoman grey jersey1000

Dacă nu ești fan piele, poți opta ceva mai puțin pretențios, alegînd poate un pullover călduros și ceva mai ieftin. Aproape toate modele vin asortate atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Pentru zilele de iarnă cu zăpadă, Mercedes pune la dispoziție mănuși. De piele sau din textile, ambele cu căptușeală ca să țină de cald mâinilor șoferilor și în afara habitaclului.

 

Swarowski1000Christmas tree globes1000

Mai sunt doar trei luni până la Crpciun, așa că ar fi distractive să ne pregătim cu decorațiuni de Crăciun. Globuri de pom cu logo-ul Mercedes, unele chiar făcute din cristale Swarowsky, sunt disponibile în magazinul online începînd din septembrie.

Poți alege și un cadou pentru cei dragi, dacă Moș Crăciun nu va putea să coboare pe coșul casei tale în decembrie. Un colier de argint cu celebra stea pentru soție sau poate butoni de argint pentru soț sunt idei care vă pot scuti pe amândoi de nebunia cumpărăturilor de Crăciun și de cheltuieli prea mari.

Man cufflinks1000Woman T-shirt 1000

Firmă cu pedigree, Mercedes nu-și poate permite să neglijeze animalele de companie. Îți poți face câinele să fie la modă cu un set cu zgardă și lesă marca Mercedes. Asta dacă poate respecta comanda: “Șezi!”

Dog collar1000Dog leash1000

Comentati?

Your email address will not be published.